Το λογότυπο μας


Η σήμανση μας καθορίζει  την ιστορία μας. Αποτελείται από τα εξής μέρη:

Το σήμα μας:

Είναι η λεπτομέρεια ενός σπειρώματος. Το σπείρωμα είναι μια ελικοειδής χάραξη στο μέταλλο όπου απαιτείται συγκεκριμένη επεξεργασία για να δημιουργηθεί σε ένα εξάρτημα. Συμβολίζει την συνεχή κίνηση στον χώρο. Συμβολίζει την ανάγκη μας να εξελισσόμαστε.

  Τα χρώματα που εναλλάσσονται στο σπείρωμα συμβολίζουν την χρήση (εγκατάσταση) των ορειχάλκινων εξαρτημάτων, μπλε για την ύδρευση,  κόκκινο για την θέρμανση, κίτρινο για το αέριο. Το πράσινο αναφέρεται στην τάση των τελευταίων χρόνων να παραχθούν πρώτες ύλες και εξαρτήματα επίσης, ακόμα πιο οικολογικά και πιο ασφαλή για την υγεία μας. 

 

Το λογότυπο μας:

CHERBROS: Είναι σε συντομία η επωνυμία της εταιρίας στην λατινική του γραφή των λέξεων CHEROUVEIM BROTHERS. Σηματοδοτεί την ιστορία και τις ρίζες της εταιρίας μας.

Η φράση που χρησιμοποιούμε: “more than fittings” σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά σημαίνει “κάτι περισσότερο από εξαρτήματα”. Δηλώνει την επιμονή μας στην ποιότητα και την θέση ευθύνης που έχουμε για κάθε εξάρτημα που παράγουμε και φέρει την υπογραφή CHERBROS.

contact telephone number +302103452004

We use cookies in order to remeber your login credentials. By loging in to our website you aggree with the use of our cookies