ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Ιστορία μας

CHERBROS / Αφοί Κ.ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ

Από το 1948 οι αδελφοί Χερουβείμ δραστηριοποιούνται ατομικά στην ορειχαλκουργία. Από τις αρχές του 1954 συστήνεται η ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Ο.Ε. και κατασκευάζουν ορειχάλκινα εξαρτήματα όπως σχάρες, κάνουλες. Τα επόμενα χρόνια εξελίσσουν την παραγωγή τους και κατασκευάζουν σφαιρικούς διακόπτες, εξαρτήματα κολλητά και βιδωτά. Το 1973 η εταιρία μεταφέρει την έδρα της στο Αιγάλεω σε νέους ιδιόκτητους χώρους όπου και διευρύνεται ο κύκλος εργασιών και επενδύσεων. Το 1990 η εταιρία αλλάζει μορφή και ονομάζεται πλέον Αφοί Κ.ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ. Από το 2000 η εταιρία αναφέρεται με τον διακριτικό τίτλο “CHERBROS”. Το 2013 η εταιρία κατοχυρώνει διεθνώς τα εταιρικά της σήματα.

100%

Ποιότητα

100%

Εξυπηρέτηση

100%

Αξιοπιστία

Οι Αξίες μας

Σχεδιάζουμε και παράγουμε με Ακεραιότητα, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας και Εστιάζουμε στην επίλυση της ανάγκης του ανθρώπου/καταναλωτή. Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται από το βασικό στοιχείο που μάθαμε και μεταφέρουμε από την ιστορία μας, να Εργαζόμαστε ομαδικά.

Ο Σκοπός μας

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ορειχάλκινο εξάρτημα για να παραχθεί απαιτεί συνδυασμό εμπειρίας και τεχνογνωσίας η CHERBROS/Αφοί Κ.ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ φιλοδοξεί να αποτελέσει μέρος της ευρωπαϊκής κοινότητας ορειχαλκουργών που συμμορφώνεται και τηρεί τα απαιτούμενα πρότυπα για την παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας και υγιεινής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Κατεβάστε τον κατάλογο
Η Εταιρία μας
Η CHERBROS/Αφοί Κ.ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και εμπορία, ορειχάλκινων εξαρτημάτων για συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης καθώς και ηλιακών εγκαταστάσεων. Η έδρα, η μονάδα παραγωγής καθώς και οι αποθήκες της εταιρίας είναι στο Αιγάλεω, Αττικής στην Ελλάδα.

Ισχυροί Συνεργάτες

Επίσημα δίκτυα πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Σχέση Ποιότητας Τιμής

Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Δεδομένα

Ποιότητα, Αξιοπιστία, Εξυπηρέτηση, Ακρίβεια.

Εξειδίκευση

Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Επενδύσεις

Σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό αυτοματοποίηση ρομποτικης τεχνολογία.

Οι Αξίες μας

Σχεδιάζουμε και παράγουμε με Ακεραιότητα, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας και Εστιάζουμε στην επίλυση της ανάγκης του ανθρώπου/καταναλωτή. Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται από το βασικό στοιχείο που μάθαμε και μεταφέρουμε από την ιστορία μας, να Εργαζόμαστε ομαδικά.
Εταιρικό Προφίλ

CHERBROS Α.Β.Ε.Ε

            Εταιρικό Βίντεο

1 +
Εργαζόμενοι
1 +
Κωδικοί
1 +
Επίσημα κατατήματα πώλησης
1 +
Χώρες Εξαγωγής
CHERBROS

Ο Στόχος μας

 

Να συμβάλλουμε δυναμικά στην αναγνώριση του ελληνικού επώνυμου ορειχάλκινου εξαρτήματος διεθνώς . Να αναδείξουμε την ποιότητα και να κτίσουμε την αξιοπιστία του ελληνικού προϊόντος με πιστοποιημένες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

X
Μετάβαση στο περιεχόμενο